Wedding planning banner image

Asezarea invitatilor la mese

Simuleaza asezarea invitatilor la mese. Mai simplu nu se poate.

E magie:) Iar la sfarit printezi asezarea la mese.. SA INCEPEM:

Ultimul pas si incepi planificarea. Succes!

Inapoi

De ce ai nevoie de aplicația “Așezarea la mese”?

Imediat după ce termini cu invitațiile la nuntă și te asiguri că toți cei pe care îi prețuiești vor fi lângă tine, vine timpul să te gândești cum vor fi aceștia, efectiv, așezați la masă pentru a se simți cel mai bine. Știm că pare un proces simplu, în special pentru miri care trec o singură dată prin această etapă, însă, pentru cei ca noi, cu ceva experiență în domeniu, știm că lucrurile se pot încurca extrem de ușor. Așa că ne-am gândit să prevenim orice neplăcere și să simplificăm pe cât de mult posibil întregul proces, oferindu-ți una dintre cele mai utile aplicații pentru petrecerea ta de nuntă.

Cât de ușor poate fi să organizezi felul în care vor fi așezați invitații tăi la nuntă? Îți spunem noi: foarte ușor! În primul rând pentru că faci totul direct din fața calculatorului, indiferent unde te afli, iar în al doilea rând pentru că această aplicație este extrem de ușor de folosit. Așadar, ai toate motivele pentru a alege un serviciu electronic de aranjare la mese.

Cum să așezi invitații la mese folosind aplicația noastră?

1. Adaugi diferite forme de mese, apoi selectezi numărul de persoane pe care ți-l dorești la masă

2. Plasezi invitații la mese. Simplu cu drag&drop.

3. Poți interveni să corectezi sau să modifici de câte ori vrei, accesând funcția “Modificare”.

4. Poți suplimenta oricand numărul de invitați apasând butonul “adaugă invitat” - se va face automat redirect către lista de invitați inițială.

5. După ce ești sigur că ești mulțumit de așezarea la mese, poți printa lista pentru ca hostess-ul să se poată ocupa de primirea invitațiilor și conducerea lor catre locurile rezervate.