Wedding planning banner image

Lista planificare nunta

Organizeaza-ti nunta mai usor. Creaza o lista de planificare!

Ai totul intr-un singur loc, lista de sarcini si sfaturi utile.. SA INCEPEM:

Ultimul pas si incepi planificarea. Succes!

Inapoi

Lista de planificare - Asigură-te că ceea ce îți dorești se întâmplă!

Nu uita să mai exersezi pirueta de la finalul dansului”, “Nu-ți face planuri miercuri pentru că ai de probat“ , “Adu-ți aminte de buchetul special comandat pentru mama-soacră!”...

Tot atâtea gânduri pe secundă îți trec și ție prin minte? Normal…

Cum să faci să nu te încurci și să le ții minte pe toate? Folosește aplicația “Lista de planificare”! Pentru că ține pasul cu toate gândurile tale și le organizează automat!

Există o sumedenie de lucruri de pregătit pentru a asigura petrecerii de nuntă succesul dorit. Așa că am dezvoltat o aplicație care să te ajute să nu îți scape nimic din tot ce consideri că este necesar pentru ca nunta ta să iasă perfectă. Cu ajutorul listei de planificare pe care ți-o punem la dispoziție, vei putea să te asiguri că nimic din ceea ce îți dorești nu va lipsi la nunta ta!

Simplifică-ți munca pentru a te bucura la maxim de cea mai frumoasă perioadă din viața ta

Atunci când vine vorba despre perfecțiune, toate detaliile sunt importante. Cu atât mai mult cînd vine vorba despre un eveniment pe care ți-l dorești memorabil. În acest caz, și cel mai mic detaliu face diferența. Așa că o aplicație care să te ajute să nu îți scape nimic și să poți respecta toate amănuntele planificate îți va fi, cu siguranță, de ajutor. Cu atât mai mult cu cât este ușor de folosit și îți permite să actualizezi în permanență lista și să o extinzi atât cît ai nevoie.

Poți opera instant orice modificări crezi de cuviință în lista ta de planificări, poți adăuga oricând noi categorii și poți verifica, pe măsură ce sarcinile se finalizează, în ce măsură lucrurile se desfășoară așa cum îți dorești.

Ai intrebari despre Lista de Planificare?

Te putem ajuta, rasfoieste intrebarile din FAQ sau trimite-ne un mesaj.

Lista de planificare are deja prestabiliți pașii de care orice mire și mireasă trebuie să țină cont. Aceștia te vor ajuta să te ghidezi mai ușor și îți vor oferi baza de la care să începi să îți construiești viziunea ta personală.

Evident că îți dorești ca nunta ta să fie unică! Suntem perfect de acord și te ajutăm să o personalizezi! Lista de planificare înregistrează toate dorințele tale personale și te ajută să fii sigur că nunta ta va avea atmosfera de vis pe care ți-o dorești. Just drag and drop!

Selectezi din listă task-ul și lista îl marchează ca finalizat și îl mută în lista sarcinilor finalizate. Astfel știi exact ce mai ai de făcut și cât timp liber câștigi pentru tine.

Simplifică-ți sarcinile și organizează-te eficient cu un efort minim. Folosind aplicația “Lista de planificare”, totul va fi mereu la îndemâna ta și vei putea controla direct de pe telefonul tău ca totul să se desfășoare conform planului inițial.