Wedding planning banner image

Lista de invitati online

Creaza lista de invitati online. Simplu si usor

Organizeaza-ti invitatii intr-un singur loc! Apoi le poti trimite invitatii.. SA INCEPEM:

Ultimul pas si incepi planificarea. Succes!

Inapoi

Invită-ți prietenii, rudele, colegii și pe toți cei apropiați la nunta ta direct de pe telefon.

Nimeni nu își poate imagina o petrecere de nuntă fără a împărtăși bucuria evenimentului cu cei dragi. Nunta înseamnă tocmai o celebrare colectivă a unuia dintre cele mai importante evenimente din viața oricui, motiv pentru care prezența oamenilor importanți din viața noastră este un ingredient indispensabil pentru un astfel de eveniment memorabil.

Însă pentru că pregătirea în sine a nunții implică foarte multe aspecte de care trebuie să te îngrijești, protocolul invitației la nuntă poate fi resimțit ca un efort suplimentar, chiar dacă scopul acestuia este, poate, unul dintre cele mai îmbucurătoare. Așa că ne-am gândit să îți ușurăm munca și am creat un sistem online de invitații la nuntă, prin care să îi poți aduna pe toți cei dragi alături de tine, în cel mai simplu mod cu putință.

Ai intrebari despre aplicatia Lista de Invitati?

Te putem ajuta, rasfoieste intrebarile din FAQ sau trimite-ne un mesaj.

Invitațiile virtuale sunt, cu siguranță, o alternativă comodă și eficientă pentru a gestiona organizarea nunții din acest punct de vedere. Nu trebuie decât să stabilești care sunt oamenii de care vrei să te bucuri în această zi magică și să completezi lista în format electronic cu numele lor.

Mai departe, aplicația îți va oferi toate instrumentele necesare pentru a afla în timp real situația vis a vis de prezența efectivă a celor invitați la nunta ta. Vei putea verifica de oriunde, direct de pe telefon, feedback-ul invitaților tăi, putând fi astfel oricând la curent cu situația și evitând, totodată, neplăcerile unor surprize de ultim moment. Iar facilitatea și eficiența acestei aplicații este valabilă de ambele părți.

Te ține la curent cu orice schimbare de plan. A oricui.

- Nu este nevoie să verifici tu statusul invitaților tăi. O face aplicația în locul tău și ori de câte ori apar modificări te înștiințează. Smart, right?

Te pune bine cu invitații

- Cum așa? Pentru că îți poate chiar reaminti cui trebuie să îi mulțumești pentru dar.

Te ajută și la organizare fizică a petrecerii

- Pentru că “Lista de invitați” va fi folosită și pentru aranjarea la mese a invitațiilor și chiar pentru a trimite invitațiile online.

Extrem de simplu: adaugi invitații în lista electronică, unul câte unul, sau încarci lista direct de pe contul Google. Dacă ai nevoie de ea în format fizic, o poți printa oricând.

Persoanele cărora le adresezi invitația virtuală nu trebuie decât să o confirme introducându-și numele în rubrica rezervată fiecăruia. Iar dacă apar răsturnări de situație, precum decizia ulterioare a prezenței unui însoțitor, nu este nevoie de nicio bătaie de cap pentru a schimba situația. Este de ajuns să confirme incă o dată invițatia primită cu numarul final de insoțirori iar tu vei vedea modificarea in lista ta de invitați din contul evento.