Wedding planning banner image

Site Nunta personalizat

Anunta-ti invitatii la nunta printr-un site de nunta simplu si usor de facut

Creaza si personalizeaza un site de nunta in doar 2 minute! SA INCEPEM:

Ultimul pas si incepi planificarea. Succes!

Inapoi

3 modele de site-uri

Am creat mai multe sabloane de site-uri pentru tine, pentru ca vrem ca experienta ta sa fie una minunata. Stim cat de important este ca ziua nuntii sa iasa excelent si de aceea iti recomandam sa ai si un site de nunta pus la punct. Invitatii vor putea intra oricand pe site fara sa fie nevoie sa te mai sune in momentele in care ai nevoie sa fii relaxat/a. Oricum iti recomandam sa desemnezi inainte o persoana de incredere care sa fie responabila cu telefoanele voastre.

Ai intrebari despre Site-ul de nunta?

Te putem ajuta, rasfoieste intrebarile din FAQ sau trimite-ne un mesaj.

Da! Ca toate aplicațiile pe care ți le punem la dispoziție, aceasta este și ea gratuită și o poți folosi atât timp cât ai nevoie și în ce mod îți dorești.

- pentru că îți oferă o multitudine de avantaje:

- ajută pe toată lumea implicată în acest eveniment să se orienteze mai ușor și să fie la curent, în timp real, cu toate etapele și eventualele modificări privind planificarea

- nu vei mai fi deranjat de milioane de întrebări sau cereri

- creezi o impresie bună invitaților tăi

- cunoștințele mai îndepărtate te pot cunoaște mai bine

- linkul site-ului va putea fi share-uit pe orice canal media sau poate fi trimis și prin aplicația “Invitații virtuale”

Evident! Doar este site-ul tău! Noi doar ne asigurăm că vei fi mulțumit 100%.

Oricând ai ceva de modificat sau de adăugat privind informația pe care vrei să o pui la dispoziția celorlalți, o poți face. Toată lumea va fi informată automat de modificările survenite.

Dacă îți dorești să limitezi accesul public pe site-ul tău, îl poți proteja, la cerere, cu un cod pin. Tu hotărăști în ce fel vrei să te folosești de site-ul tău, din toate punctele de vedere, atât pe partea de editare cât și pe cea de securitate. Noi doar ți-l punem la dispoziție așa cum ți-l dorești.