Wedding planning banner image

Invitatii de nunta online

Trimite invitatii de nunta online

Alege din exemple, personalizeaza, iar in 2 minute ai si trimis.. SA INCEPEM:

Ultimul pas si incepi planificarea. Succes!

Inapoi

Invitații Virtuale - Alege ceea ce te reprezintă printr-un simplu click

Adori natura? Ce zici de invitații florale sau vegetale? Iubești basmele cu Happy End? Nicio problemă, prințul va salva sigur prințesa. Iar invitațiile noastre îi vor invita pe toți să sărbătorească acest lucru! Iar pentru asta chiar nu este nevoie să te lupți cu balauri sau zmei, ci doar să alegi template-ul potrivit. Printr-un singur click!

Standard sau personalizate? Cum preferi?

În cazul în care optezi pentru modelele standard, tu vei fi cel care va decide, dincolo de grafica propriu-zisă, ce fel de fonturi vrei să folosești, ce culori, mărimi etc. În felul acesta vei putea da personalitate invitațiilor tale în cel mai ușor mod. Iar dacă alegi un serviciu complet de personalizare, poți realiza invitațiile plecând de la 0. Adică îți poți alege tu absolut toate elementele care se vor regăsi pe aceasta.

De la tema aleasă, la grafica propriu-zisă, elementele de design, paleta de culori, fonturile și mărimea până la mesaj, vei stabili în detaliu cum anume să arate invitația prin care anunți cel mai frumos și important eveniment din viața ta. Iar procesul prin care ajungi să ai parte de invitațiile impresionante pe care ți le dorești este extrem de simplu și la îndemână.

Cum funcționează aplicația noastră? Simplu și intuitiv!

- îți alegi modelul care îți place

- completezi datele care vrei să se regăsească in invitatie

- alegi fonturile, mărimea, culorile etc

- salvezi creația și o trimiți Listei de invitați

Iar dacă îți dai seama că ești, într-adevăr, un artist încă nedescoperit și ai nevoie de mai multă libertate de creație, poți opta pentru crearea invitațiilor de nuntă de la 0.