Coafura si Machiaj Mireasa

Coafura & Machiaj pentru nunta. Arata perfect in ziua nuntii

Filtru
FiltruSterge tot

Machiaj/Make-up/Coafura/Hairstyle mireasă

Păr scurt, mediu sau lung… Bucle, desfăcut, coc, natural, împletit, sofisticat, clasic, extravagant… Coafură tip prințesă, Pin Curl Waves, Queen Aspect, Pony-Tale, Coafură tip sirenă sau Barbie, Vintage, Caesar… Și, cu siguranță, știi că lista poate continua. Pentru o zi atât de specială, variantele la care poți apela pentru o coafură perfectă sunt la fel de speciale! Și muuuulte! Iar că știm asta, îți punem la dispoziție zeci de variante de coafuri din care să o poți alege pe cea pe care ți-o dorești.

Poate părea greu să te decizi care este lozul câștigător în acest caz, dar îți garantăm că este cât se poate de rezolvabilă această dilemă! Pentru că există câteva indicații prețioase de care, dacă vei ține cont, cu siguranță, vei alege coafura perfectă pentru tine. Răsfoiește oferta stiliștilor noștri și alege pe-ndelete cum vrei să arăți în ziua nunții, ghidându-te, însă, și după aceste ponturi:

Coafura de tip Queen Aspect a revenit în trend, fiind foarte bine clasă în topul coafurilor de nuntă și poate fi făcută și în cazul părului scurt și în cazul celui scurt
Pony Tale este ideală pentru miresele energice, mai preocupate de atmosferă și distracție decât de verificat non-stop machiajul și coafura
Cocul elegant se pretează atitudinilor serioase, adică mireselor care pun accent pe etichetă și pe o atmosferă ceva mai formală
Coafura de tip Barbie poate fi foarte spectaculoasă, dar necesită multă răbdare pentru a o întreține
Coafura Caesar nu se potrivește chiar oricărei fizionomii, avantajând, în primul rând, trăsăturile angelice.
Acum, că ai cîteva repere în plus față de cele pe care, cu siguranță, le aveai deja, te invităm să delectezi cu modelele propuse de hairstylisti profesioniști și să îți alegi, pe-ndelete, coafură ideală!

Nu uita că machiajul de mireasă este unul special, care trebuie realizat de profesioniști!

Un machiaj de mireasă trebuie să fie spectaculos, nu? Suntem convinși că primul răspuns care vine în mintea oricui este “DA”. Dar câte dintre noi am putea defini, cu precizie,ce înseamnă spectaculos? Răspunsul nu este chiar așa de complicat atâta timp cât întrebi un profesionist, așa că ia legătura cu profesioniștii pe care ți-i punem la dispoziție. Ei vor putea, fără doar și poate, să îți explice exact ce anume înseamnă un machiaj profi și care este cel care te va avantaja pe tine cel mai mult.
Oricare ar fi viziunea ta sau în orice fel vei fi ghidată de profesioniștii într-ale frumuseții, cert este că machiajul profesionist rămâne cea mai bună alegere. pentru că, dincolo de toate particularitățile estetice, un machiaj de nuntă trebuie să fie extrem de rezistent, să nu dispară sau, și mai rău, să se întindă și să te pună în situații stânjenitoare. Iar acesta este tocmai machiajul pe care ți-l oferă profesioniștii noștri.

Cum altfel?! E ziua ta și e firesc așa! Trebuie să te simți cea mai frumoasă femeie din Univers și înțelegem foarte bine asta. Ba chiar te susținem cum putem mai bine, anume oferindu-ți toate ingredientele de care ai nevoie. Nu trebuie decât să îți alegi, din lista noastră, makeup-ul care să te pună în cea mai bună lumină. În felul acesta vei arăta exact așa cum te simți: cea mai specială femeie din lume! Iar cu o astfel de atitudine nu ai cum să nu te bucuri la maxim de cea mai importantă zi din viața ta!