Termeni si Conditii Generale

 

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.evento.ro

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin vizitarea acestui website oriu a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare, in caz contrar va rugam sa nu accesati acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR NOASTRE

Evento NU ii taxeaza sub nicio forma pe utilizatorii sai(cei care isi organizeaza nunta/botez sau alt eveniment), toate aplicatiile si informatiile de pe site sunt GRATUITE, incasarile revin doar de la furnizorii care doresc promovare suplimentara pe site-ul evento.ro.

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile de pe acesta in scop informativ general si nu garanteaza de acuratetea lor la un moment dat, desi vom incerca pe cat posibil ca la publicarea lor toate informatiile sa fie exacte.  

 

DEFINITII

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul sens:

 • Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul evento.ro fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau Serviciile Evento, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care este interesata sau achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.
 • Anunt/Listare - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre Evento prin intermediul Website-ului evento.ro cu privire la promovarea, vanzarea sau inchirierea unui Produs sau Serviciu.
 • Client/Cumparator - persoana fizica sau juridica(inclusiv persoanele fizice autorizate) care achizitioneaza sau intentioneaza sa achizitioneze cel putin un serviciu/produs de pe site-ul Evento ori care adaga fonduri in Portofelul virtual sau care doresc sa beneficieze de orice servicii conexe/accesorii sau in legatura directa cu siteul sau de la pagini afiliate
 • Afisari - Numarul de vizualizari /afisari pentru o pagina a unui website/servicu/produs.
 • URL - adresa unui web site.
 • Vizite/Sesiuni - o vizita este o interactiune a unei persoane cu un website, constand dintr-una sau mai multe vizualizari pentru o Pagina
 • Vizitatori unici - Numarul de persoane care vizualizeaza o data sau de mai multe ori un site. Fiecare individ este contorizat o singura data intr-un interval de timp.
 • Produs – bun care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.
 • Serviciu – orice tip de prestare care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.
 • Banner - un banner web este o forma de publicitate pe internet. Acesta are scopul de a atrage clienti spre un website  prin conectarea lui cu site-ul care face reclama, in cazul de fata evento.ro.
 • Pagina Evento - website-ul www.evento.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul evento.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
 • Anunt promovat- anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe website doar prin plata unei taxe catre Furnizor.
 • Anunt gratuit - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe site-ul Evento fara perceperea niciunei taxe de catre Furnizor.
 • Furnizor/Vanzator - societatea EVENTO NETWORK SRL , denumita in continuare Evento, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software. Evento are sediul social in Braila, jud Braila, Str. Pictor Negulici nr.8, este inregistrat la registrul comertului cu numarul de inmatriculare J09/424/2019, CUI 41029284, societate neplatitoare de TVA. e-mail: office(at)evento.ro.

 

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau,in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dumneavoastra legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor. 

 • Evento isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: evento.ro/termeni-de-utilizare.
 • Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul Evento. 

 

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.evento.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare. Cele mai multe informatii pe cere le gasiti in interiorul site-ului evento.ro revin de la terti si nu raspundem pentru corectitudinea acestor date.  

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Continutul site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la pictograme, logouri, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Evento, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului/Vizitatorului nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Evento, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Evento asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Evento.

 

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul/Vizitatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile site-ului sau cu orice dispozitii legale privind concurenta.

 

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Evento si/sau al angajatului/prepusului/serviciului Evento care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul text sau prin dispozitiile legale aplicabile din Romania, UE.

 

Evento detine drepturi complete, exclusive si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software sau sa procedati in orice maniera de natura a restrange sau afecta/vatama/prejudicia/aduce atingere in orice modalitate drepturilor de autor si drepturilor conexe precum si oricaror drepturi civile/comerciale apartinand Evento ocrotite de legislatia din Romania, UE.

 

Toate informatiile, preturile, produsele/serviciile sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea Evento, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului evento.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate, toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului si orice alte drepturi conexe/accesorii sunt detinute de Evento. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Evento.

Intregul continut al Website-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea Evento si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusive dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori/Clienti sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor din Romania, Evento neavand nicio culpa sau raspundere in caz de distribuiri neautorizate sau orice alte fapte de natura a prejudicia terte persoane efectuate de utilizatorii/clientii/vizitatorii siteului.

 

Accesul si utilizarea site-ului evento.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor sai pentru a putea gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia, cu exceptia aplicatiilor/serviciilor pentru care se pretinde un tarif ce este afisat in mod transparent pe site sau la accesarea respectivei aplicatii sau respectivului serviciu.

Informatiile prezente pe www.evento.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul de „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa paginile site-ului evento.ro. Puteti copia si tipari continutul site-ului evento.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul evento.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat sau orice alta activitate conexa sau prejudiciabila fara consimtamântul explicit al reprezentantilor evento.ro.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Evento, iar Evento nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în functionare a site-ului,;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

 

Astfel, Evento nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele/serviciile evento.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului evento.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Evento în lipsa unor acorduri ulterioare.

 

Continutul paginii web evento.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea evento.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

 

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si cotine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate sa intervina. În prezent exista foarte putine îndrumari cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritatile de Supraveghere sa aiba puncte de vedere diferite fata de cele exprimate în acest sablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instantele de judecata vor interpreta Regulamentul.

 

Evento.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

 

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

Evento nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

In caz ca sezisati vreo eroare de orice natura, va rugam sa contactati echipa Evento pentru a remedia in cel mai scurt timp problema.

 

Orice persoana fizica sau juridica care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze Evento prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura. 

 

Adaugarea Anunturilor

 • Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care va contine:

o          datele reale de contact ale Utilizatorului;

o          descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului;

 • Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.
 • Procedura afisare unui Anunt pe Website este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe Website.
 • Valabilitarea campaniei este data de perioada campaniei selectata in momentul creeri campaniei.
 • Valabilitatea unui Anunt pe site este de minim 30 de zile, in functie de planul(abonamentul) ales si poate fi prelungit in functie de dorinta Utilizatorului. Orice Anunt poate fi sters de pe site in orice moment de catre Utilizator in caz ca acesta nu mai doreste ca Anuntul sa mai fie vizibil pe site, in acest caz Evento nu va rambursa valoarea planului ramas neconsumat. Utilizatorul isi poate sterge in orice moment contul de pe site-ul evento.ro, insa orice plan/abonament activ nu va fi rambursat.
 • Serviciile respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

   

 

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site, incercam pe cat posibil sa colectam strictul necesar de date pentru functionarea corecta a platformei.

 

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile evento, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Pentru ca sa poata furniza factura fiscala clientilor sai, Evento trebuie sa proceseze informatii de genul Nume/Nume Societate, CNP/CUI, adresa, telefon, email.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul website poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Evento utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri, Evento nu va fi raspunzator pentru continutul site-urilor respective.

Evento poate folosi imagini si videoclipuri gratuite de pe site-uri diverse: unsplash.com pexels.com freepic.com pixabay.com.

 

FACTURARE – PLATA 

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului evento.ro este final., Evento Network SRL fiind firma neplatitoare de TVA.

 

Pretul, modalitatea de plata si data platii sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze corect toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Evento , precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul la inregistrare.

 

Cumparatorul are obligatia de a-si actualiza datele personale.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul express sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Emagin Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

 

Clientul/Cumparatorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit, PayPal sau transfer bancar, e redirectionat catre pagina procesatorului de plati, introduce datele de card si plateste, respectiv finalizeaza Comanda. Dupa confirmarea platii, cardul salvat este disponibil pentru plati viitoare/recurente utilizandu-se tokenul aferent cardului salvat.  Informatiile cardurilor nu sunt stocate niciodata de catre Evento, aceasta obligatie ii revine exclusiv procesatorului de plati.

 

In cazul in care dintr-o eroare, Cumparatorul a fost facturat gresit, sau plata a fost dublata, Evento nu este responsabil pentru aceasta, trebuie sa luati legatura cu banca dumneavoastra si sa cereti returnarea fondurilor. De asemenea trebuie sa informati si echipa Evento despre o eventuala eroare, pentru a lua toate masurile necesare rezolvarii.

 

Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Evento si nici nu vor fi stocate de catre de Evento in vreun fel sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Netopia Payments - MobilPay.

 

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de exemplu sa contina cel putin 6 caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale de exemplu ParolaExemplu19#).

 

Livrarea serviciilor se va face prin intermediun siteului evento.ro, electronic, din momentul in care Cumparatorul va introduce toate datele necesare pentru produsul/serviciul pe care il va promova pe platforma evento.ro. In fapt, dupa ce Cumparatorul a plasat comanda pe site-ul evento.ro,  planul devine activ, iar Cumparatorul isi va putea promova produsele/serviciile sale de indata. 

 

Evento dispune de 4 planuri tarifare, prevazute pe evento.ro/preturi.

In cazul in care Cumparatorul achita un serviciu Evento, zilele disponibile in abonament se vor contoriza din momentul in care a fost facuta plata. Evento nu este raspunzator daca Cumparatorul nu si-a adaugat serviciul pe site-ul evento.ro pana la terminarea abonamentului. Daca Cumparatorul intampina probleme la adaugarea pe site a produsului/serviciului sau atunci este rugat sa contacteze echipa de suport.

 

Portofelul virtual

Utilizatorii/Cumparatorii au posibilitatea de a adauga fonduri in portofelul virtual, putand folosi ulterior fondurile pentru achitarea serviciilor disponibile pe evento.ro. Portofelul virtual ajuta utilizatorii siteului sa nu mai foloseasca de fiecare data o metoda de plata conventionala(card/transfer bancar etc) si va facilita platile in cazul unui abonament recurent.

In cazul in care ati optat pentru un abonament recurent ordinea folosirii fondurilor este urmatoarea:

 1. Fondurile disponibile din portofelul virtual
 2. Daca nu exista suficiente fonduri in portofelul virtual atunci se va incerca debitarea cardului de credit/debit sau contului paypal care este salvat pentru platile pe siteul evento.ro

In cazul in care nu folositi serviciile Evento timp de 2ani consecutivi, balanta disponibila in contul Evento(portofelul virtual) va fi stearsa. Pentru a impiedica acest lucru recomandam efectuarea unei plati la cel putin 24luni.

 

LIVRAREA BUNURILOR

Evento ofera servicii de publicitate sub forma de abonament lunar. Beneficiarul are posibilitatea de a alege sa plateasca manual sau sa opteze pentru un abonament care sa fie platit automat la intervalul de timp ales. In cazul in care metoda de plata agreata nu finalizeaza plata cu succes atunci anuntul va fi decazut la planul Free, ceea ce inseamna ca va fi in continuare vizibil pe site insa nu va avea aceleasi beneficii pe care le avea inainte.

Evento nu comercializeaza bunuri ci doar servicii, deci livrarea este electronica. Bunurile disponibile pe site(in special in sectiunea Marketplace) sunt livrate in conditiile agreate cu terta persoana(persoana sau societatea care vinde bunurile prin intermediul siteului evento.ro). 

 

Marketplace

Marketplace-ul este o sectiune a site lui evento.ro unde utilizatorii isi pot prezenta spre vanzare produsele proprii(secondhand sau noi). Evento nu este raspunzator pentru starea/livrarea produselor  distribuite de acesti utilizatori. Evento doar intermediaza aceste tranzactii, punand datele de contact ale vanzatorilor la dispozitia cumparatorilor. 

In sectiunea de Marketplace se pot aduga produse care au legatura cu evenimente de toate genurile, nunti, botezuri, zile de nastere etc. Este interzisa adaugarea pe site a anunturilor(in intregul site evento.ro, nu doar in Marketplace) care implica:

 • droguri, sau produse obscene
 • alcool si bauturi alcoolice de orice fel
 • tigari si produse care contin tutun
 • Servicii de ghicitoare, clarvazatoare si alte activitati conexe
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • bunuri inexistente
 • animale
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii similare
 • produse contrafacute sau replici
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)
 • muzica, filme, software sau alte tipuri media care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • arme si munitii de orice fel cu exceptia celor de jucarie
 • bunuri ce se afla in afara tarii

 

Legea aplicabila. Litigii

 • Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.
 • Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de pe aceasta pagina, acceptati implicit si Politica de Confidentialitate Evento. Multumim!