Wedding planning banner image

Calculator Buget pentru nunta

Mentine-te in buget cu calculatorul de cheltuieli de la Evento

Vezi lista cu calculele facute de noi si modifica ce ai nevoie.. SA INCEPEM:

Ultimul pas si incepi planificarea. Succes!

Inapoi

Care este cel mai bun plan de cheltuieli? Află folosind aplicația “Calculator buget”!

Când ai de făcut un milion de calcule, probabillitatea de a te încurca este destul de mare, în special atunci când acestea se corelează unele cu altele. Nu însă și dacă ai o aplicație care să poată ține pasul cu nevoile tale și să te ajute să îți organizezi mult mai ușor costurile. Evident, totul în cel mai simplu mod cu putință.

Nu o lua mereu de la capăt! “Calculator buget” îți actualizează în permanență costurile în funcție de nevoi!

Introduci bugetul și aplicația îți va estima costurile pentru fiecare segment de cheltuieli în parte. În felul acesta poți avea o perspectivă exactă asupra cheltuielilor viitoare. Cu atît mai mult cu cât poți modifica preferințele ori de câte ori vrei, calculatorul actualizând și adaptând automat calculele. Poți adăuga noi categorii sau poți elimina dintre cele existente fără să trebuiască să reiei calculele de la capăt. Aplicația va ține pasul cu toate modificările și va organiza întregul plan de cheltuieli astfel încât tu să poți găsi cea mai bună soluție.

Relax, we do the math

Știm cu toții cât de greu poate fi să îți planifici bugetele fie doar și pentru cumpărăturile curente. Așa că nu este de mirare că planificarea unui eveniment de o asemenea anvergură ca propria nuntă poate fi o adevărată provocare chiar și pentru protagoniști. Sau, mai bine spus, mai ales pentru ei. Cu atât mai mult cu cât mirii sunt, de cele mai multe ori, la prima lor experiență în materie. Așa că ne-am gândit să punem întreaga noastră experiență în slujba ta și să îți oferim cele mai facile mijloace de a-ți planifica nunta. Iar unul dintre ele este chiar Calculatorul de buget.

Tocmai pentru că orice ajutor este binevenit atunci când vine vorba despre organizare în detaliu a petrecerii de nuntă și calcularea bugetului aferent care, de cele mai multe ori, poate fi un criteriu decisiv privind rezultatul final, am creat posibilitatea de a-ți gestiona cel mai eficient cheltuielile.

Noi facem calculele și tu te distrezi!

Cum funcționează tool-ul “Calculator buget”?

- Introduci bugetul și aplicația îți face estimările pentru ca tu să ai o perspectivă asupra cheltuielilor și asupra felului în care se distribuie acestea

- Adaugi, ștergi sau modifici? Nicio problemă! Calculatorul nostru ține cont de toate nevoile tale și corelează toate calculele

- Ai nevoie de consemnări pentru categoriile care te intereseaza? Le poți face oricând

- Ai nevoie de categorii suplimentare? Doar le introduci și aplicația le ia în calcul

- Vrei ca cineva sa numere banii de dar la sfarsitul nuntii? Am vrea sa iti spunem ca aplicatia noastra poate rezolva problema, dar nu este asa. Pentru toate celelalte exista Calculatorul de buget de la Evento:)