Costume de mire

Alege sa ai o tinuta de mire impecabila. De la costum, pana la pantofi, gasesti tot ce trebuie la furinzorii nostri.

Filtru
FiltruSterge tot

Furnizori speciali pentru o nunta de poveste!

Când vorbim de outfit pentru nuntă, cei mai mulți dintre noi ne gândim, instinctiv, la rochia de mireasă. Mai puțin...mirele, care, în mod sigur, are propriile lui griji în privința asta. Și care poate spune, cu mâna pe inimă, că nici sarcina lui de a-și găsi costumul de mire potrivit nu e chiar cea mai ușoară treabă. Știm asta din experiență proprie!
Și tocmai pentru că o știm foarte bine, am decis să îți dăm o mână de ajutor și să îți ușurăm misiunea. Colecții de costume de mire dintre cele mai diverse îți stau la dispoziție pentru a te transforma în cea mai bună versiune a ta! Printr-un simplu click! Parcurge propunerile celor mai talentați designeri și alege să ieși în evidență.
Indiferent dacă îți dorești un costum de tip frac sau unul clasic, cu închidere la un singur nasture sau, de ce nu?, o croială căzăcească, găsești totul într-un singur loc!

Crezi că toți ochii sunt ațintiți asupra miresei când vă faceți apariția pe covorul roșu? S-ar putea să ai dreptate, dar nu neapărat! Sau, mai bine zis, nu în totalitate. E drept că mireasa pare a fi centrul de interes al unei nunți, mai ales din punct de vedere estetic, dar să nu uităm că mireasa și mirele formează un cuplu și fiecare trebuie să-l completeze pe celălalt. Da, și în ceea ce privește vestimentația! Așa că toate grijile unui mire vis a vis de outfitul pe care urmează să îl poarte sunt perfect legitime! Din acest motiv, îți punem la dispoziție o gamă largă de costume de mire din care să îl alegi pe cel ce ți se potrivește. Și care, evident, va completa cel mai bine imaginea de cuplu! Restul e atitudine!