Invitații video și povești animate

(0)

Despre Invitații video și povești animate

Invitațiile, declarațiile și poveștile video animate sunt experiențe inedite, nu doar pe piața românească și vin din experiența noastră de 9 ani în creația de tip doodle video pentru clienți corporate.
Au un potențial uriaș de a deveni amintiri dragi, dar abia după ce au dilatat pupilele audienței la evenimentul tău de suflet.
Invitațiile noastre digitale se mișcă mai repede decât Poșta Română!
Surprinde invitații marelui tău eveniment cu o poveste personalizată, desenată şi animată, care include şi detaliile evenimentului. Rezultatul va fi un filmuleț, pe care-l poți trimite prietenilor aflați în alte orașe, țări, continente, galaxii… internet să fie acolo.

Mai mult decât o felicitare video, "Poveste aniversară" este un cadou digital, un omagiu adus sărbătoritului, transpus într-o animație personalizată de 1 minut. Impresionează-ți copilul, prietenul, părinții, învățătoarea, educatoarea, profesorul, șeful sau orice altă persoană dragă pe care vrei să o emoționezi, printr-un cadou personalizat unic, plin de recunoștință. Un dar pe cât de virtual, pe atât de memorabil.

Suntem magicieni ai proiecțiilor video și ai animațiilor. Spune-ne dorința ta și noi o ducem la îndeplinire.

Unicorner este un magazin online de cadouri digitale sau fizice, cu stea în frunte – animații video (invitații la nuntă sau botez, felicitări, digital love stories), proiecții pe tort, tablouri 3D luminoase shadow box.
Dacă îți dorești marchezi într-un mod unic cele mai importante ocazii din viața ta sau a celor dragi, dă-ne un semn. Abia așteptăm să complotăm împreună!

Detalii

Pret

700 EUR - 1200 EUR - Animație de 1 minut, alb-negru sau color, cu sau fără voce, cu muzică de fundal, scenariu și storyboard

Servicii Invitatii

Invitatii digitale, Invitatii personalizate, SaveTheDate, Invitatii nunta, Invitatii botez

0

Din 5

Invitații video și povești animate Recenzii

Impartaseste gandurile tale cu alte cupluri

Opinia ta este importanta

Te-ai hotarat? Alege Invitații video și povești animate