Ivo Your Wedding Planner

(0)

Bucuresti

Despre Ivo Your Wedding Planner

Responsabilitatea pe care mi-am asumat-o la inceputul acestui drum a fost ca mirii mei, asa cum imi place sa le spun, sa nu aiba absolut nicio grija inaintea si in timpul nuntii, sa se gandeasca doar la ei, sa se iubeasca, sa traiasca fiecare moment.
Mi-am propus sa fiu sprijinul, ghidul, prietena noua a viitorilor miri din momentul in care se hotarasc sa deschida lista cu pregatiri pentru nunta. Sa preiau toate grijile, sa stiu in orice clipa cum decurg discutiile cu locatia, formatia, fotograful, cameramanul, sa-i sfatuiesc in alegerea temei astfel incat sa traiasca o nunta unica, personalizata, cu suflet, sa mergem impreuna la probe pentru rochia de mireasa, sa realizez un program cu toate etapele care trebuie parcurse astfel incat atat pregatirile cat si evenimentul sa decurga intr-un mod cat mai relaxat.
Si evident sa realizez un desfasurator pentru ziua nuntii. Acesta contine orele la care se intampla principalele evenimente, din momentul in care incep aranjamentele de make-up si par, traditiile, cand are loc sedinta foto, organizez deplasarea la starea civila si la biserica, ma asigur ca locatia arata ca in povesti inainte de sosirea mirilor, iar in timpul serii si pana a doua zi de dimineata am grija ca totul sa decurga conform celor stabilite mirii: momentele artistice, fotografiile cu invitatii, servirea, surprizele, cazarea invitatilor, transportul, etc.

Mireasa nu trebuie sa aiba nicio grija in ziua nuntii, imi poate lasa mie in grija telefonul astfel incat sa nu fie nevoita sa raspunda la intrebari care inevitabil apar: „A venit matusa de la Cluj?, „Cand aveti nevoie de mine?”, „Cand vin sarmalele?”, „Mai este cumva o camera libera pentru unchiul Cornel?”, „Unde sunt verighetele?”, „Ati luat piscoturi pentru cununie?

Detalii

Recomandat pentru

Nunta
Petrecere Privata
Altele
Tip Wedding Planners

Analiza buget, Design eveniment, Recomandari furnizori, Planificare totala, Lista de organizare, Creare lista invitati, Planificare Partiala, Consultanta, Catering, Decoratii, Personal Servire, Inchirieri, Muzica, Tema nunta

Servicii Wedding Planners

Nunti locale, Nunti pe plaja, Nunti la palat, Nunti in resort

0

Din 5

Ivo Your Wedding Planner Recenzii

Impartaseste gandurile tale cu alte cupluri

Opinia ta este importanta

Harta

Bucuresti

Te-ai hotarat? Alege Ivo Your Wedding Planner