A fost odată ca niciodată, o nuntă de poveste

de Laurentiu C. 16 octombrie 2020

Îți place sau nu să recunoști, șansele sunt ca de mică să visezi la o nuntă de poveste. Acum, ce înseamnă poveste, e discutabil. Depinde de la viitoare mireasă, la viitoare mireasă. Pentru unele dintre voi poate însemna o rochie amplă de prințesă, pantofi ca de cleștar, o sală cu iz vintage și candelabre imense. Pentru altele dintre voi poate însemna flori în păr, o rochie diafană și tălpi goale pe nisipul din Vama Veche. Șțiți cum se zice: câte bordeie, atâtea obiceie!

Hai totuși să vedem, care se vehiculează a fi trendurile pentru o nuntă de poveste. Noi ți le expunem și tu ești liberă să le modifici sau să le personalizezi, după bunul tău plac.

Trenduri pentru o nuntă de poveste:

  • Inspirația din natură

Ați auzit de Greenery? Este nunța care face furori la nunți de ceva timp și se vehiculează că, în sezonul următor, verdele crud și verdele smarald, vor fi vedetele paletei de culori. Adaugă câteva motive rustice sau accente de epocă și poți să fii sigură că le vei atrage atenția invitaților, într-un mod pozitiv.

  • Un mare NU pentru ședințele foto clasice, de nuntă

Se poartă extravaganța, așa am auzit noi niște zvonuri. Fotografiile rămân o amintire prețioasă, așa că vă sfătuim să nu faceți rabat de la calitate, la acest capitol. Un simplu fotograf nu este suficient, nici o cabină foto, așezată strategic într-un colț, pentru a distra invitații. Alege o locație specială pentru ședința foto de cuplu, asigură-te că din timpul evenimentului vei avea cele mai haioase instantanee, cu invitații. Nu uita că și fotografiile realizate cu ajutorul unei drone, sunt o idee excelentă. The more the better!

  • Dacă vrei nuntă de poveste, ai nevoie de un decor pe măsură

Fie că vrei nuntă în aer liber, fie că vrei nuntă într-un conac sau fie că alegi clasica sală de evenimente, decorul este o piesă importantă din puzzle-ul poveștii tale. Poți alege o nuntă tematică și atunci vei găsi, mai ușor, modele care să te inspire. În caz contrar te sfătuim să le acorzi florilor impotanța cuvenită. Pot, cu adevărat, să facă minuni.

  • Give-away-uri senzaționale

Mai pe românește spus: înlocuiește clasicele mărturii. Știm, s-ar putea să sune dur dar niciun invitat nu ajunge acasă cu cele 3 bomboane așezate strategic într-un coșuleț dantelat și se minunează de gustul lor excelent. Nici magneții pentru frigider cu fotografie nu mai se bucură de succesul de pe vremuri. Nu spunem că nu-s simpatici, dar parcă le-a trecut vremea. Gândește-te la altceva, la ceva care să vă reprezinte pe voi, ca și cuplu. Ceva care să fie parte integrantă din povestea voastră.

  • Muzică live

Parcă un DJ, oricât de bun ar fi el, nu reușește să transmită aceleași emoții pe care le transmite muzica live și nici nu reușește, la fel de repede ca aceasta din urmă, să umple ringul de dans. Până la urmă, unde-i locul de desfășurare al acțiunii? Pe ring, evident.

După cum am spus și mai devreme, fiecare dintre voi își scrie povestea în stilul său caracteristic și deși poveștile nu sunt neapărat asemănătoare, vă dorim tuturor să dați pagină după pagină, cu inima încărcată de emoții pozitive. Iar nunta, cu siguranță va fi una de poveste, cât timp aveți lângă voi oameni buni și dragi.

Img unsplash.com
Distribuie pe FacebookFacebook Share

Lasa un comentariu

Articole inrudite