Cât costă o nuntă? Calculator buget

de Andreea G. 10 septembrie 2020

Când vine vorba de nunți, la capitolul planificare există un aspect care nu trebuie deloc neglijat: bugetul. Planurile pornesc de undeva, in cazul acesta din dorința voastră de a întemeia o familie. Tot ele, planurile sunt influențate,în mod direct, de anumite aspect. Unul dintre ele este chiar bugetul.

Știm, banii nu aduc fericirea, dar te ajută să o întreții. Sau, în cazul de față, te ajută să îți organizezi o nuntă de vis. Atunci când organizezi o nuntă sau orice alt eveniment, există două variante:

  • Ai un buget stabilit anterior și te încadrezi în el
  • Ai buget nelimitat și îți asumi toate cheluilile, pentru a transpune ideea ta pentru ziua cea mare, în rezultat

Oricare dintre aceste variante este cea care ți se potrivește ție, puțină cumpătare nu a făcut niciodată rau nimănui. De aceea, am introdus pe Evento, un calculator buget.

Cum funcționează acest calculator de buget, marca Evento?

Tu trebuie doar să adaugi bugetul total disponibil, iar calculatorul nostru o va împărți în câteva categorii prestabilite. Pentru fiecare dintre aceste categorii, aplicația noastră va genera o sumă aproximativă, având caracter orientativ, pe care ar fi bine să o ai în vedere. Evident, poți personaliza și poți introduce orice sumă pe care o consideri potrivită.

De ce este important să folosești un calculator buget?

Pentru că o nuntă este, în general, costisitoare. Și nu vrem să fiți luați prin surprindere. Pe lângă costurile cu meniurile, care vor fi transmise de local, sunt o multitudine de alte cheluieli: haine, pantofi, make-up, invitații, mărturii, aranjamentele sălii, flori, muzică, lumini, cursuri de dans și orice altceva vă mai trece prin minte. Ideea este că nu poți reține atâtea cheluieli cu exactitate și dacă nu ți le organizezi undeva, s-ar putea să le pierzi șirul.

Deși îți punem la dispoziție acest calculator buget, ne dorim să îți mai dăm câteva sfaturi, legate de cum stabilești un buget nuntă:

  1. Realizează o listă cu toate serviciile/produsele pe care ți le dorești la nuntă
  2. Solicită mai multe oferte de preț(prima nu are mereu cel mai bun raport calitate-preț)
  3. Stabilește un buget maxim și o sumă de rezervă
  4. Raportează-te la numărul de persoane care vor fi prezente la eveniment

Nu vrem să stricăm magia evenimentului și știm că ai alte aspecte, mult mai drăguțe la care să te gândești și nu pui prea mare preț pe bani – la urma urmei doar o data în viață te măriți(dacă e să urmăm firul clasic, al poveștii). Totuși, ne dorim ca totul să fie perfect de la A la Z, așa că ne simțim datori să îți oferim, în mod obiectiv, toate informațiile necesare.

Nu uita că Evento îți face viața mai ușoară, când vine vorba de evenimente importante!

Img unsplash.com
Distribuie pe FacebookFacebook Share

Lasa un comentariu

Articole inrudite