Invitații online – ce, cum și de ce. De ce nu?

de Andreea G. 21 mai 2020

Nu știu alții cum sunt, dar pe vremuri, când am ne-am organizat noi nunta, am bătut țara, în lung și în lat, pentru a livra toate invitațiile, în timp util. Da știm, puteam să dăm un telefon, dar cică nu se cade. Trebuie să inviți omul, personal. Nu contează dacă tu erai din Zimnicea, iar mătușa Ioana stătea prin Sighetul Marmației, unde se agață harta în cui. Îți luai două – trei zile libere, făceai plinul la mașină și o luai din loc. Dacă aveai noroc, pe traseu mai găseai câteva rude. Dacă nu, aia era. Nu dorim să stăm acum să calculăm cât i-a costat pe miri să o cheme pe mătușa Ioana la nuntă, căci despre aspectele financiare vorbim cu altă ocazie.  Ideea de bază este că, uneori, erai nevoit să îți iei concediu, pentru a putea invita oamenii la nuntă.

Ei bine, din fericire, lucrurile s-au mai schimbat. Acum poți trimite invitații online. Da știm, sigur există voci(în general, trecute de a doua tinerețe) care ar putea contesta această metoda, invocând o închipuită lisă de respect, sau mai știu eu ce. Bine, tot vocile de mai sus ar putea spune că nici n-au știut de nunta ta, pentru că semnalul la net a fost cam slab în ultimele luni. Dar te sfătuim să treci peste și să faci ce este mai bine pentru tine.

 

Evento îți pune la dispoziție invitații online

Din multitudinea de tool-uri pe care le-am conceput, pentru a te ajuta să îți organizezi nunta, acum am vrea să îți povestim despre invitații online.

Invitații online – cum adică?

Îți punem la dispoziție o colecție variată de template-uri pentru invitații, din care poți alege unul pe gustul tău. Ulterior, ai posibilitatea să îți personalizezi invitația exact așa cum îți dorești – poți schimba fonturile, culorile, poți adăuga imagini și cel mai important poți scrie textul pe care îl consideri potrivit și care vă reprezintă. După ce ai reușit să ai invitația perfecta, asupra căreia, nu uita, că ți-ai pus amprenta, o poți trimite tuturor celor pe care îi dorești alături de tine, în una dintre cele mai importante zile din viața ta. ( Cum realizezi lista de invitați online, poți descoperi aici). Nu-I așa că ți se pare bună ideea de a avea invitații electronice?

Ce avantaje ai dacă alegi invitații online, pentru nuntă?

  • Mătușii Ioana s-ar putea să nu îi funcționeze internetul. Nici ei, nici celorlalte trei mătuși care abia așteaptă să te întrebe ce facultate a terminat alesul inimii tale și să îți solicite cel puțin o copie după fluturașul de salariu. Nici băiatul lui nea Gigi nu are conexiune bună, dar el oricum a auzit că s-ar putea să aveți un moștenitor pe drum și de aceea vă cam grăbiți cu nunta. Cum, nu vă grăbiți? Păi atunci de ce nu faceți o comandă la tipografie și apoi un drum până la ei? E ceva la mijloc sigur…știu ei.
  • Invitația ta nu numai că poate ajunge rapid de la Zimnicea la Sighetul Marmației, dar lucrurile pot sta și mai spectaculos de atât: poate ajunge din Pipera în Rahova, la ora 17:00, într-un singur minut. Dacă nici asta nu-i magie, atunci nu mai știm ce altceva ar putea fi. Evident, la fel de repede poate ajunge și în Coreea de Nord, dar avem mari dubii că ai avea cunoștințe pe acolo. Plus că ei cică au internetul lor, deci s-ar putea să faci în zadar invitații online, pe care să le trimiți la acea destinație.
  • Timp, timp, timp, economisești timp și ăsta-I lucru mare, că parcă nu prea ne ajung 24 de ore pe zi.
  • Dai o mână de ajutor pentru mediul înconjurător, devii eco-friendly și asta s-ar putea(sau nu, doar noi sperăm că da) să îți aducă o oarecare satisfacție la nivel personal

Și-am încălecat pe șa și v-am spus povestea unor invitații online fix așa. Acum, nu rămâne decât să așteptați voi ziua în care povestea voastră va fi în centrul atenției. Orice alte hopuri vă vor ieși în cale, intrați pe Evento – găsim rezolvare.

Img unsplash.com
Distribuie pe FacebookFacebook Share

Lasa un comentariu

Articole inrudite