Povestea ta – acum și la chioșcurile de ziare. Sau și mai bine de atât

de Andreea G. 21 mai 2020

L-ai văzut, l-ai plăcut, ce rămâne de făcut? Acestea sunt primele întrebări, ce apar în același timp cu primii fluturi din stomac, la începuturile oricărei povești de dragoste. Probabil așa a fost și la tine. Dar, trecând peste politețurile aferente și peste picanteriile sau momentele mai puțin plăcute(care sunt inevitabile, între orice el și orice ea) și concluzionăm: v-ați îndrăgostit, ați început o relație, relația a mers bine și acum v-ați hotărât să vă căsătoriți. Cam acesta este firul poveștii, dar suntem siguri că fiecare poveste de dragoste este unică iar a voastră nu face excepție.

Acum, înainte de ziua cea mare, în care urmează să spuneți acel DA răspicat, pe repede înainte, la starea civilă, vă invităm să faceți cunoscută povestea voastră, precum și să împărtășiți cu ceilalți, toate detaliile evenimentului care urmează să aibă loc.

Un site de nuntă personalizat – pentru a striga povestea iubirii tale

Nu, nu cu portavocea. Stați liniștit! Vă ajută Evento, cu un site de nuntă personalizat. Tu, ca viitoare mireasă, sau ca viitor mire, ai posibilitatea să îți expui, în online, povestea. Ce vrei să expui din povestea ta de dragoste, doar de tine depinde. Poate cum v-ați cunoscut, cum v-ați îndrăgostit, cum s-a oferit inelul și alte detalii asemănătoare. Pe un site de nuntă personalizat este loc destul și pentru poze.

Un site de nuntă personalizat marca Evento, poate avea și rol informativ: poți adăuga într-un astfel de site toate detaliile despre nunta ta, tot ce ar putea fi util pentru viitori oaspeți. Care-i programul zilei, unde are loc, cine se ocupă de distracția voastră, ce urmează să savurați la masă, etc. etc.

Un site de nuntă personalizat. Așa și? La ce te ajută?

Link-ul îl poți trimite invitaților și vei ști și mai repede cum stai cu RSPV-ul. Extra: dacă cineva chiar nu poate fi alături de voi, dar totuși și-ar dori(și când spunem că și-ar dori, facem referire fix la aceia care chiar își doresc, nu la cei care își planifică zborul de avion fix în ziua nunții) vă pot face un cadou. Practic, un site de nuntă personalizat le oferă invitaților mai puțin norocoși, care pur și simplu nu vor fi disponibili pentru un pahar de șampanie și un dans bun, în ziua cu pricina, posibilitatea să vă trimită o sumă de bani, sau unul dintre obiectele, alese înainte de voi. Cu alte cuvinte, plicul vine, dar singur și pe alte căi. Nu ne dorim să fim insensibili, știm că vă interesează prezența oamenilor dragi, dar trebuie să fiți conștienți că uneori nuntă e sinonim cu cheltuială.

Alte aspecte demne de luat în seamă, care să te convingă că un site personalizat e o idee bună:

  • E GRATUIT! Recunoaște, puține lucruri din povestea nunții sunt fără costuri, așa că ne-am gândit să îți facem noi o surpriză. Stay tunned, pentru mai multe surprize din partea Evento!
  • Scapi de întrebările curioșilor! Vor să mai afle câte ceva? Îi redirecționezi rapid către site. Dacă scrii și cât costă meniul, clar telefonul nu îți va mai suna atât de des, înainte de eveniment. ( Glumim, nu e niciodată frumos să scrii cât costă meniul. Evident, nu este frumos nici să se întrebe, dar aparent, acesta este un lucru ce se pricepe mai greu)
  • Vei păstra online amintirea poveștii tale de dragoste și a marelui eveniment din punctul culimant

Intră pe Evento și găsește-ți inspirația nu numai pentru un site de nuntă personalizat, ci și pentru tot ce altceva se mai plimbă printre gândurile și emoțiile tale.

Img unsplash.com
Distribuie pe FacebookFacebook Share

Lasa un comentariu

Articole inrudite