Nunta la piscina și ceremonie în aer liber

de Raluca C. 02 septembrie 2022

Dacă organizezi o nuntă sau chiar un botez în aer liber, s-ar putea să iți placa ideea dea a avea o piscină în preajma. În timp ce o piscină este un plus de frumos și extravagantă, există și o mulțime de moduri de a anima petrecerea. Pe lângă faptul că toata lumea își va aminti nunta ta, o piscină la nunta are 12 de motive să se afle pe lista ta.

De ce este o idee bună să avem o piscină la nuntă?

 

 1. Poze de nunta la piscină

Poate cel mai important lucru este faptul ca la sfârșitul petrecerii te vei bucura de un album foto genial! Chiar dacă nunta propriu-zisă nu are loc la piscină, poți obține fotografii grozave cu o ședință foto lângă piscină. Roagă fotograful să se joace cu câteva idei pentru un set de fotografii faine și creative.

 

       2. Altar la piscină

În unele locuri, poate fi dificil să vezi mirele și mireasa în timpul ceremoniei din cauza numărului mare de invitați din jurul lor. Plasează altarul de ceremonie în mijlocul piscinei pentru a oferi tuturor oaspeților o priveliște minunată.

 

 

 1. Pod pe care oaspeții îl pot traversa

In locul unei piscine clasice, poți alege să adaugi un poduleț peste apă, astfel încât invitații să poată traversa piscina. Aceștia îl vor folosi pentru fotografii distractive și vor adora elementul uimitor al unui pod peste apă, frumos decorat. Toate checkin-urile de pe Facebook din acea seara vor fi de la nunta ta.

 

 1. Flori sau petale plutitoare

Niciodată nu poți greși cu acest decor clasic de nuntă lângă piscină. Florile de toate felurile arată minunat atunci când plutesc pe apă.

 

 1. Ring de dans langă piscină

De multe ori o piscina minunată poate capta toata atenția invitaților, aceștia preferând să stea în preajma piscinei și nu in incinta unde are loc nunta. Poți profita de acest lucru și sa transformi spațiul de la piscina intr-un ring de dans. În plus, vei obține câteva fotografii grozave ale petrecerii tale, reflectate în apa piscinei.

 

 1. Artificii la piscină

Pentru că, de regulă, piscina se afla în aer liber, poți avea propriul spectacol de artificii la nunta ta. Toți invitații vor admira focurile de artificii si vor simți emoții ca la trecerea dintre ani. 

 

 1. Tort inedit – mirele și mireasa în costum de baie

Daca nu îți place varianta de tort clasic, atunci alege o idee inedită – un tort cu tematică pentru piscina! Imaginează-ti cum vor reacționa invitații tăi atunci când vor vedea pe tort un mire și o mireasa in costum de baie.

 

 1. Animatori pentru piscină

Pentru ca seara să fie una de neuitat recomandăm folosirea animatorilor la piscina. Aceștia vor face invitații sa se simtă ca la un adevărat spectacol!

 

 1. Poți avea cocktailuri tematice pentru petrecerea la piscină

Tematica nunții la piscină se poate extinde dincolo de decorațiuni cu niște cocktailuri tematice, distractive pentru petrecerea la piscină. În timp ce umbreluțele din băuturi sunt drăguțe și distractive, poți jongla cu cocktailuri în diferite culori și arome, sau, de ce nu, poate un tort multicolor realizat numai din shot-uri.

 

 1. Lumânări sau felinare lângă piscină

Lumânările de pe marginea piscinei sunt o idee grozavă dacă nunta sau botezul are loc pe timp de noapte. Iluminarea marginilor piscinei este frumoasă dar și utila pentru delimitarea piscinei, prevenind oaspeții să cadă în apă!

 

 1. Lampioane și baloane plutitoare

Baloanele plutitoare au devenit o tendință în creștere pentru decorațiunea piscinelor. Aceste ornamente ieftine arată minunat în fotografii, se găsesc într-o varietate de culori și la sfârșit sunt foarte ușor de strâns.

Lampioanele sau baloanele suspendate arată grozav reflectate în apă și nu împiedică oaspeții să sară în apă atunci când sunt plasate deasupra piscinei.

Lampioanele plutitoare sunt atât elegante cât și utile, ajutând să lumineze o zonă întunecată a piscinei pe timp de noapte. Au avantajul suplimentar de a fi ieftine și ușor de găsit, ceea ce le face să fie în topul oricărei liste de idei de nuntă la piscină.

 

 

 1. Saaaari în piscină!

Probabil ca cel mai distractiv moment de la nunta va fi încheierea serii cu o baie în piscină. Este o modalitate super distractivă de a termina petrecerea. Cu toate că hainele tale vor fi ude pentru moment, amintirile (și fotografiile) vor dura toată viața.

Dacă inviți oaspeții la o baie în piscină, asigură prezenta unui salvamar și cere din timp oaspeților să aducă costume de baie. Aceasta este, de asemenea, o idee buna pentru a distra copiii prezenți la nunta!

Nu uita să te bucuri de planurile tale și să le faci cu adevărat ale tale - există atât de multe lucruri diferite care fac o nuntă la piscină uimitoare..

Daca iți place ideea de nuntă cu piscina, pentru o petrecere reușita recomandam Blueberry Pool - Ambasad’Or Events.

Nu uita și de aplicațiile gratuite, Evento, de planificare a nuntii care iți vor ușura ziua cea mare.

 

Img NicusorStan
Distribuie pe FacebookFacebook Share

Lasa un comentariu

Articole inrudite