Ai nevoie, ori ba, de un wedding planner, pentru nunta ta?

de Andreea G. 16 octombrie 2020

Răspunsul este: depinde. Depinde de tipul de eveniment, pe care urmează să îl organizezi: dacă vorbim despre o petrecere aniversară sau despre tăiere de moț, după cum spun obiceiurile românești, atunci nu credem că este cazul să te complici. Dacă vorbim despre o nuntă sau un botez, situația se schimbă radical.

În final, tu alegi dacă ai nevoie sau nu de un event planner pentru nunta ta, sau pentru botezul celui mic.

Noi vom trece în revistă, mai jos, toate motivele pentru care noi am apela la acest serviciu, dacă am fi acum în locul tău.

De ce să apelezi la un event planner pentru nunta ta sau pentru botezul celui mic?

  1. Te poți bucura 100% de evenimentul tău

Când organizezi evenimentul în regie proprie, în ziua cu pricina trebuie să ai grijă ca totul să decurgă conform planului, trebuie să te asiguri că furnizorii ajung la timp, că toată lumea livrează ce a promis și că toți invitații se simt bine, iar ție nu îți mai rămâne timp să te bucuri de eveniment. Un event planner se poate ocupa de toate în locul tău. Furnizorii, desfășurătorul, produsele și serviciile livrate, organizarea invitaților și gestionarea situațiilor neplăcute sunt grija lui. Tu trebuie doar să te bucuri de eveniment și de invitații tăi.

  1. Vei economisi bani (chiar dacă, la prima vedere, îți poate părea o cheltuială, în plus)

Un wedding planner are multe evenimente la activ, deci are multă experiență. Relațiile cu furnizorii de servicii pentru organizarea evenimentelor vin la pachet cu reduceri substanțiale și cu certitudinea calității produselor și serviciilor oferite de aceștia. Practic, experiența profesională a unui event planner și colaborările pe care le obține, se refectă, în mod direct, în bugetul evenimentului tău.

  1. Vei afla că internetul nu îți poate oferi toate răspunsurile

Cu siguranță, pe internet găsești răspunsuri la multe dintre întrebările pe care le ai, vis-a-vis de evenimentul tău, dar nu chiar la toate. Un wedding planner va ști mereu dacă florile X se potrivesc mai bine ca florile Y, dacă rața va fi preferata din farfurie a invitaților, sau din contra dacă pieptul de pui va lua medalia de aur .Și evident, multe altele.

  1. În ziua evenimentului, vei avea un prieten, pe care te poți baza 100%

Mai presus de orice, printre atâtea emoții și atât de mult stres(fie el și involuntar), în ziua evenimentului ai nevoie, alături de tine, de un prieten care să se dedice 100% evenimentului tău și reușitei acestuia. Pentru el, la fel ca și pentru tine, cel mai important lucru va fi ca totul să iasă perfect, iar tu să te simți extraordinar.

 

Acestea sunt o parte dintre motivele, pentru care noi, dacă am fi în locul tău, am apela la serviciile unui wedding planner.

Dacă totuși crezi că aceasta alegere nu te reprezintă, nu uita că platforma Evento îți pune la dispoziție o mulțime de tool-uri gratuite, cu ajutorul cărora îți poți ușura munca, în organizarea evenimentului tău de vis:

Asezarea la mese - simularea asezarii invitatilor

Calculator al bugetului

Wesite nunta

Lista de sarcini de bifat inaintea nuntii

Lista de invitati la nunta

Invitatii online personalizate

 

Până data viitoare, noi îți urăm stres puțin și distracție multă!

Img unsplash.com
Distribuie pe FacebookFacebook Share

Lasa un comentariu

Articole inrudite