Cu ce înlocuiești clasicele mărturii?

de Andreea G. 08 decembrie 2020

Am mai spus la un moment dat și încă ne susținem cele spuse: nimeni, dar absolut nimeni, nu este plăcut impresionat de gustul celor 3 bomboane fondante din coșulețul alb dantelat, pe care îl iau, mai mult din obligație, acasă. Magneții de frigider, cu fotografie atașată, sunt simpatici, dar parcă folosiți în exces. Poate acesta este motivul pentru care și-au cam pierdut din farmec. Oamenii ajung cu ei acasă, intră în bucătărie și se întreabă: pe Popești unde îi punem? Lângă Ionești sau lângă colegii aia de la fostul loc de muncă, pe care am uitat și cum îi cheamă? Borcane cu miere, mini lumânări și alte mici obiecte decorative, absolut inutile, sunt la fel de puțin apreciate. Sau cel puțin așa credem noi și nu sunt mari șanse să greșim.

Ce alternative ai, pentru a le oferi o amintire frumoasă invitaților tăi? Cu ce înlocuiești modelele clasice de mărturii?

Da, cu siguranță cea mai frumoasă amintire a invitaților tăi va fi evenimentul în sine. Dar dacă totuși vrei să păstrezi tradiția și să le oferi un mic dar, avem mai jos o listă de propuneri mai deosebite, cu ajutorul cărora ai putea să faci tuturor o surpiză frumoasă. Sperăm să găsești ceva pe gustul tău, sau dacă nu, măcar să te inspire pentru o a găsi ideea perfectă.

Cu ce poți înlocui clasicele mărturii pentru nuntă?

  • Un vlăstar de viță de vie

Practic, alegi ceva natural, viu și inedit în același timp. Fii sigură că unii dintre invitații tăi vor alege să îl planteze. Și cine știe? Poate la un moment dat, peste ani și ani vei bea un pahar de vin din vlăstarul de la nunta ta.

  • Caricaturi

Ce zici să nu oferi mărturia pe masă, ci să le pui la dispoziție un artist, care să le realieze caricaturile. Caricaturi pe care, ulterior, le pot lua acasă. Noi suntem de părere că v-ați distra pe cinste. Atât voi cât și invitații.

  • Turtă dulce și colorată/personalizată

Spre deosebire de bomboanele menționate anterior, turta dulce este chiar gustoasă. Dacă alegi și un model vesel, colorat, vei avea efect dublu: și gust și aspect plăcut.

  • Ziar personalizat

Un ziar din ziua nunții, căruia să îi adaugi o mențiune caligrafică, despre marele eveniment din viața voastră. Evident, poate nu este o știre de interes național, dar pentru voi și ai voștri este ceva demn de memorat.

  • Semne de carte

Poți alege dintr-o multitudine de modele, deoarece utilizarea lor, pe post de mărturie, devine din ce în ce mai populară. În plus, este o variantă ce îmbină utilul cu plăcutul și sigur va avea succes, printre meseni.

  • Obiecte din porțelan, modelate și pictate manual, cu inserții de aur

Unele obiecte decorative sunt absolut inutile, iar altele pot fi trecute la categoria artă. Acestea de mai sus, sunt un bun exemplu pentru cea de a doua categorie. Sunt realizate manual 100% și se ard la 1200 de grade. Rezultatul final este deosebit și merită atenția ta.

  • Trandafiri criogenați

Vorba cântecului…o floare pentru mai târziu. Partea bună este că trandafirul, fiind criogenat, va fi admirat timp îndelungat și va mirosi mereu a dragoste.

Vei putea gasi cateva modele de marturii inedite chiar la unii din furnizorii nostri!

 

    Cu puțină imaginație și implicare, sky is the limit, la acest capitol. Ce spuneți de un brainstorming?

Voi ce alte idei inedite aveți, menite să ajute la înlocuirea clasicelor mărturii? Ce ați alege pentru nunta voastră și de ce? Dar mărturia primită în dar, care vă este cea mai dragă, care să fie? Dacă aveți curaj, vă provocăm să ne șoptiți și care sunt cele mai nereușite mărturii primite. Suntem curioși să aflăm și părerile voastre și cine știe, poate vom reveni cu partea a doua a acestui articol.

img Adobestock
Distribuie pe FacebookFacebook Share

Comentarii (1)

O

Oana Z.

Adaugat la 25-01-2021

La o nunta acum 2-3 ani am primit marturie un pachet de chibrituri cu poza mirilor.. In traducere libera: am dat foc la banii de dar:))

Lasa un comentariu

Articole inrudite