Ce întrebări ar trebui să îți pui, în calitate de mireasă?

de Andreea G. 10 decembrie 2020

Să fugi acum sau să rămâi pentru vecie? Glumim, normal. O viitoare mireasă are sute, dacă nu mii de întrebări, rostite sau rămase la nivel de gând. Întrebări legate de marele eveniment, întrebări legate de viitorul statut de femeie căsătorită, întrebări legate de multitudinea de sentimente care nu-i dau pace. Multe semne de întrebare și evident, la fel de multe răspunsuri. Este copleșitor? Poate fi. Dar important este să îți controlezi emoțiile și atunci totul va fi bine, garantat.

Înainte de ziua cea mare este esențial să îți pui câteva întrebări de bază, al cărui răspuns te sfătuim să îl găsești singură, sau împreună cu partenerul tău de viață.

Ce fel de nuntă vă doriți? O nuntă fastuoasă, cu sute de invitații, show și extravaganțe sau o nuntă restrânsă și discretă în familie? Poate varianta de mijloc? Oricare ar fi răspunsul final, important este să reflecte ceea ce voi doi vă doriți cu adevărat și să nu vă lăsați influențați de factori externi.

Unde doriți să petreceți? În aer liber, într-un restaurant de lux, într-o sală de evenimente, pe plajă sau în club? Răspuns corect: acolo unde vibe-ul locului se potrivește cel mai bine, personalității voastre.

Ce fel de rochie de mireasă îți dorești? Rochia de prințesă din basme, cu crinolină amplă și trenă susținută de multe domnișoare de onoare? O rochie tip sirenă, care să îți pună în evidență atuurile fizice? O rochie lejeră, în care să te poți mișca, în voie, pe ringul de dans? Doar tu ai răspunsul, noi nu am tras cu ochiul în garderoba ta și încă nu știm ce stil îți place să adopți.

În strănsă legătură cu ziua nunții, ne putem gândi la multe alte întrebări: cine vă vor fi nașii? Cine vă va cânta, la petrecere? Să fie tort cu ciocolată sau cu fructe de pădure? Ce melodie alegeți pentru dansul mirilor? Ne oprim aici, deși am putea continua la nesfârșit.

Când toate aspectele legate de nunta propriu-zisă sunt bine stabilite, un alt tip de întrebări încep să își facă loc printre gândurile viitoarelor mirese. Oare cum mă voi simți în noul meu rol, acela de femeie căsătorită? Cum sună prenumele meu, lângă numele lui de familie? Cum va influența oficializarea, relația noastră? Vom fi fericiți împreuna, pentru tot restul vieții? Pentru aceste întrebări, responsabile sunt emoțiile firești. Nu vedem viitorul, dar cât timp te căsătorești din dragoste, ai toate șansele să ai parte de propriul tău happy ending.

Înainte de nuntă, toate întrebările care îți trec prin cap sunt absolut normale. Chiar și cele care, la prima vedere, nu par. Nu te speria, fii sinceră cu tine, este foarte sănătos să te întrebi și să îți răspunzi, astfel vei reuși să spui un DA mai din suflet, mai răspicat.

Daca totusi grijile tale tin de locatia evenimentului, provider-ul de aranjamente florale sau formatia care va canta la nunta etc., Evento ti-a organizat o lista de furnizori de nunta care iti va usura cautarea.

Pentru că am vorbit despre emoții, vă invităm să împărtășiți care au fost întrebările care nu v-au dat pace, înainte de ziua în care v-ați unit destinul cu cel al omului iubit. Ce emoții constructive ați experimentat și ce le sfătuiți pe viitoarele mirese? E păcat să nu dezbatem acest sensibil dar frumos subiect.

img Adobestock
Distribuie pe FacebookFacebook Share

Comentarii (1)

N

Natalia

Adaugat la 15-12-2020

Pe mine intrebarea care m-a framantat toata dimineata nuntii a fost: Oare in care cutiutza am pus eu verighetele?!? Deci sfatul meu ar fi sa va notati absolut totul pe telefon.

Lasa un comentariu

Articole inrudite