Rețeta unei nunți de succes

de Andreea G. 22 martie 2021

Ingrediente:

 

  • Un el și o ea, cu milioane de fluturi în stomac(sau fără fluturi, acest aspect fiind influențat, în mare măsura de cât timp au stat la marinat, în sosul propriei lor relații amoroase). În fine, un el și o ea, ambii având sentimente puternice, de iubire, față de partener.
  • Un alt cuplu, cu importanță majoră: nașii(ei sunt ca sarea în bucate - nu au rolul principal, dar fără ei nu se poate)
  • Câteva zeci sau sute de invitați(după gust). Invitații se pot alege dintre: familie, prieteni, colegi, cunoștințe și alte variațiuni, pe temă
  • Un spațiu potrivit pentru petrecere: restaurant, sală de evenimente, cort, locație în aer liber. Se alege unul singur.
  • Note muzicale(fie ele live, sau asigurate de un DJ)
  • Voie bună
  • O rochie de mireasă ca-n povești și un costum elegant de mire
  • Alte condimente, în funcție de preferințe: flori, dans, mâncare, artificii, tradiții și obiceiuri, mărturii, fotografii ș.a.m.d.

 

Durată de preparare:

Aproximativ 20 de ore

 

Mod de preparare:

Se iau cei doi tineri îndrăgostiți, se adaugă vestimentația potrivită și se pun în aceași oală cu nașii. Ulterior, rând pe rând, se adaugă și invitații și punem tot amestecul în spațiu potrivit pentru petrecere. Încă de la început adăugăm voia bună și notele muzicale și începem să îi fierbem la foc mic. Intensitatea flăcării variază pe parcursul timpului de preparare, în funcție de momentul în care ne situăm. Toate celelalte condimente se presară ușor pe tot parcursul timpului.

 

Sfat de preparare:

Rețeta nu trebuie urmată, ca la carte, ci trebuie personalizată în funcție de ceea ce vă doriți să obțineți. Dacă aveți toate ingredientele de mai sus, în cămară, succesul este garantat.

 

Cum se consumă?

Nu-i ca orice rețetă. E ceva special, cu un gust pe care nu o să îl uitați niciodată.

 

Rețeta sigură a unei nunți de succes nu există în cărți, mai ales în cele de bucate. Dar cu siguranță, cât timp vei alege ca nunta ta să te reprezinte, va fi o nuntă perfectă!

Distribuie pe FacebookFacebook Share

Lasa un comentariu

Articole inrudite