La ce să apelezi pentru o nuntă diferită?

de Andreea G. 22 martie 2021

Noi considerăm că nu trebuie să pornești de la ideea că vrei o nuntă diferită, cu orice preț. Dacă imaginea ta, despre nunta visurilor tale, este diferită de a majorității, atunci te încurajăm să îți urmezi visul. Dacă, din contră, visezi la o nuntă clasică…las-o așa. Important este să fii tu, în una dintre cele mai frumoase zile ale vieții tale.

Să presupunem că tu și a ta jumătate visați la o nuntă specială, care să iasă din clasicele tipare. Vă doriți o petrecere ieșită din comun, care să rămână, mult timp, în memoria invitaților. Dacă așa stau lucrurile, venim în ajutorul vostru cu câteva idei inedite, care să vă ajute să aveți parte de nunta de zile mari, la care visați.

Cu ce poți să te joci, pentru a obține o nuntă diferită?

  • Vestimentația

Orice rochie de mireasă este frumoasă, dar unele dintre proaspetele doamne chiar știu să impresioneze, prin ținută. Pentru petrecere, alege o rochie extravagantă, poate chiar scurtă, care să te reprezint, în totalitate. După prea mult dans, poți renunța și la pantofii cu toc, în favoarea unor converși colorați.

  • Jurământul

Tocmai pentru că nu este o practică foarte des întâlnită, la noi în țară, cu siguranță va impresiona invitații.

  • Muzica

La orice nuntă, muzica face toți banii. Pe lângă varianta clasică de a contracta soliști, formații și DJ, nu uita să condimentezi puțin petrecerea, dacă vrei să obții ceva deosebit: o harpă, o trompetă, un saxsofon.

  • Dansul mirilor

Puteți merge pe un dans lent, clasic, care să vă ajute să vă relaxați, în timp ce dansați, sau puteți opta pentru o coregrafie inedită, mai multe stiluri de dans combinate, poate și un sincron cu o parte dintre invitați. Cu siguranța ar smulge zâmbetele celor care v-ar privi de la mese.

  • Tortul miresei

Toată lumea se așteaptă să guste dintr-un tort alb și voluminos. Dar de ce să nu alegi unul din monoporții, sau chiar unul care se asamblează pe loc, cu ajutorul invitaților.

O idee interesantă vine chiar de la unul din furnizorii noștri: tort din shoturi - Shoteria. How cool is that?

  • Goodie bag-uri pentru invitați

Ori înlocuiți mărturiile obișnuite cu ceva deosebit (vezi articolul "Cu ce înlocuiești clasicele mărturii?") , ori le oferiți la plecare o punguță de cadou, cu o mică atenție, care să le amintească de evenimentul vostru, dar care să îi și încânte sau se le fie util.

  • O baie în piscină

Dacă alegeți să petreceți într-o locație cu pisicină, nu uitați costumele de baie acasă. Cine altcineva ar fi mai potrivit să dea startul unei bălăceli, pe cinste, dacă nu chiar mirele și mireasa? Un costum de baie alb, dintr-o singură piesă ar fi de senzație.

 

În final, știi ce diferențiază o nuntă de alta? Distracția! Dacă invitații sunt atrași pe ringul de dans, cu voie bună și atmosferă mai mult decât plăcută, poți să fii sigură că nunta este una reușită. Cele mai importante aspecte, pentru a avea o nuntă diferită, în sensul bun al cuvântului, sunt strâns legate de chimia dintre oameni și evenimentul în sine. Nu ai nevoie de cel mai high class restaurant din oraș sau de cea mai scumpă rochie. Nici nu trebuie să intri în Cartea Recordurilor pentru cel mai înalt tort de nuntă. Trebuie să îți personalizezi ziua cea mare, după personalitatea ta și după gusturile tale, astfel încât, să emani fericire, prin toți porii. Și să fii sigură că această fericire este contagioasă!

 

Img pexels.com
Distribuie pe FacebookFacebook Share

Lasa un comentariu

Articole inrudite